top of page

Κατασκευή Ιστοσελίδας με προσβασιμότητα από ΑμεΑ



Υποστηρίζουμε την Ενσωμάτωση των ΑμεΑ στον Ψηφιακό Κόσμο!

Στην επιχείρηση μας πλέον παρέχουμε μια νέα υπηρεσία , κατασκευάζοντας ιστοσελίδες που πληρούν όλες τις προδιαγραφές προσβασιμότητας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑμεΑ) για τα αναπτυξιακά προγράμματα που επιχορηγούνται από φορείς όπως ο ΟΑΕΔ, το ΚΕΠΑ, κλπ. Στόχος μας είναι να διευκολύνουμε την ενσωμάτωση των ΑμεΑ στον ψηφιακό κόσμο και να βελτιστοποιήσουμε την πρόσβασή τους.

  • Παροχή λεζάντας και άλλων εναλλακτικών λύσεων για τα πολυμέσα.

  • Δημιουργία περιεχομένου που μπορεί να παρουσιαστεί με διαφορετικούς τρόπους, μεταξύ άλλων με βοηθητικές τεχνολογίες, χωρίς να χάσει το νόημα του.

  • Ποιο εύκολο για τους χρήστες να δουν και να ακούσουν το περιεχόμενο.

  • Χρήση όλων των λειτουργιών από ένα πληκτρολόγιο.

  • Οι χρήστες έχουν αρκετό χρόνο για να διαβάσουν και να χρησιμοποιήσουν το περιεχόμενο.

  • Μη χρησιμοποίηση περιεχομένου που προκαλεί επιληπτικές κρίσεις.

  • Βοήθεια τους χρήστες να πλοηγηθούν και να βρουν περιεχόμενο.

  • Αναγνώσιμα και κατανοητά κείμενα

  • Το περιεχόμενό εμφανίζεται και λειτουργεί με προβλέψιμο τρόπο.

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία ιστοσελίδων που πληρούν όλα τα κριτήρια προσβασιμότητας, ώστε τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες να μπορούν να περιηγηθούν με άνεση και να αποκτήσουν πρόσβαση στις πληροφορίες και τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Κατανοούμε τη σημασία της προσβασιμότητας και τον αντίκτυπο που έχει στην καθημερινότητα των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες. Η προσβασιμότητα είναι κεντρικός πυλώνας του έργου μας, προσφέροντας τεχνολογία που διασφαλίζει την ισότητα στον ψηφιακό κόσμο.

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε ακολουθούν τα πιο αυστηρά πρότυπα προσβασιμότητας, συμπεριλαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, υποστήριξη για οθόνες ανάγνωσης, βελτιστοποίηση για αναγνώσιμα χρώματα, αναγνώσιμα κείμενα και απλοποίηση των διαδικασιών πλοήγησης. Οι ιστοσελίδες μας έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την εξυπηρέτηση των ΑμεΑ, ενθαρρύνοντας την ευκολία χρήσης και την πλοήγηση χωρίς εμπόδια.

Εάν ενδιαφέρεστε να κατασκευάσουμε μια ιστοσελίδα που πληροί τις προδιαγραφές προσβασιμότητας για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.

Υποβλήθηκε επιτυχώς

bottom of page