top of page

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ ΑΠΟ ΑΜΕΑ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΣΠΑ

Κατασκευή Ιστοσελίδας για Προγράμματα Επιδότησης από ΕΣΠΑ ή ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ).

ΕΣΠΑ

Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας με βάση τις απαιτήσεις προσβασιμότητας (WCAG).

Εξασφαλίζουμε με γραπτή βεβαίωση ότι η σελίδα σας θα πληροί τις προδιαγραφές για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Στήριξης Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ/ ΔΥΠΑ).

Επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε μια χρήσιμη και ευέλικτη ιστοσελίδα που να είναι εύκολη στη χρήση. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Η υπηρεσία μας αφορά αποκλειστικά επιχειρήσεις που έχουν ήδη ενταχθεί σε πρόγραμμα επιδότησης από το ΕΣΠΑ ή την ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ).
   

 • Η υπηρεσία αυτή ΔΕΝ αναφέρεται σε κάποια επιδότηση για την κατασκευή ιστοσελίδας από το μηδέν.
   

 • Η υπηρεσία μας επικεντρώνεται στην κάλυψη του κριτηρίου προσβασιμότητας που απαιτείται από τα επιδοτούμενα προγράμματα.

Για πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία ιστοσελίδων εκτός πλαισίου επιδότησης, πατήστε το κουμπί παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες.

info

Χρειάζεσαι ιστοσελίδα σε 48 ώρες με χαμηλό κόστος;

Είμαστε εδώ για εσένα!

Δείτε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες

WCAG

Στην StartupBusiness, έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα που θα πληροί τις απαιτήσεις προσβασιμότητας (WCAG). Σχεδιάζουμε μια σύγχρονη ιστοσελίδα που είναι φιλική προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες και έχει πιστοποίηση WCAG 2.0 AA. Επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε μια χρήσιμη και ευέλικτη ιστοσελίδα που να είναι εύκολη στη χρήση.

Έγγραφα πιστοποίησης
Μετά την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας σας προσφέρουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα πιστοποίησης που απαιτούνται από τα προγράμματα χρηματοδότησης
Μηδενικά σφάλματα
Μηδενικά σφάλματα στους ελέγχους (WAVE)
Δημιουργούμε ιστοσελίδες, που πληρούν τις προδιαγραφές του W3C (χωρίς σφάλματα) και διαθέτουν πιστοποίηση σύμφωνα με το WCAG 2.0 AA, όπως απαιτείται στα επιδοτούμενα προγράμματα
e-banner
Προσθήκη e-banner του ΕΣΠΑ
Προσθέτουμε το e-banner σε εμφανές σημείο της ιστοσελίδας σας όπως ακριβώς απαιτέιται  με backlink που οδηγεί στην αφίσα του επιδοτούμενου προγράμματος

Άνετη πλοήγηση από όλους, ανεξάρτητα από τις ανάγκες τους.

Στην StartUpBusiness, υιοθετούμε τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες για να δημιουργήσουμε ιστοσελίδες προσβάσιμες από όλους.

Στόχος μας: Ιστοσελίδες χωρίς αποκλεισμούς, όπου κάθε άτομο, μπορεί να απολαύσει μια ομαλή και πλήρη εμπειρία χρήσης.

Φιλική σε όλες τις συσκευές

Εργαλείο accesibility

Διαχείριση Περιεχομένου

Έγγραφα Πιστοποίησης ΑΜΕΑ

Γρήγορη ταχύτητα

SEO

sites

Κατασκευή σύγχρονων site με όλες τις προδιαγραφές ειδικά για ΑμεΑ

Δυνατότητες και Χαρακτηριστικά

Σύγχρονος Αισθητικός Σχεδιασμός

Εξατομικευμένος σχεδιασμός ιστοσελίδας που αντιπροσωπεύει τις πιο σύγχρονες τάσεις και περιλαμβάνει στιλιζαρισμένες αντιθέσεις χρωμάτων.​

Υποστήριξη

Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και βοήθεια σε όλους τους πελάτες μας. Από ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας έως τεχνική υποστήριξη, είμαστε εδώ για εσάς.

Ποικιλία σε Εικόνες και Γραφικά

Χρήση ποικίλων εικονογραφήσεων, γραφικών και εικονιδίων υψηλής ανάλυσης που είναι σχεδιασμένα ειδικά για την εύκολη αντίληψη από άτομα με ειδικές ανάγκες.

Φωτογραφική Συλλογή

Δημιουργία φωτογραφικής συλλογής για την επίδειξη έργων ή πολυμέσων, με εύκολη πρόσβαση και γρήγορη περιήγηση.

Πολυγλωσσική Πλατφόρμα

Ενσωμάτωση δυνατότητας εύκολης αλλαγής γλώσσας σε εμφανές σημείο της ιστοσελίδας, με πλήρως μεταφρασμένες σελίδες και μενού.

Bελτιστοποίηση SEO

Πλήρης βελτιστοποίηση SEO σε όλες τις σελίδες για καλύτερη κατάταξη στις αναζητήσεις, χρησιμοποιώντας κατάλληλα λέξεις-κλειδιά και σωστή δομή περιεχομένου.

Υποστήριξη Φιλοξενίας

Προσφορά υπηρεσιών φιλοξενίας της ιστοσελίδας για τον πρώτο χρόνο, μαζί με την κατασκευή της ιστοσελίδας.

Προστασία και Ασφάλεια

Δημιουργία πολιτικής απορρήτου GDPR, πολιτικής cookies και ενίσχυση της ασφάλειας της ιστοσελίδας σε όλους τους τομείς.

Βελτιστοποίηση Απόκρισης

Προσαρμογή της ιστοσελίδας για άψογη λειτουργία σε διάφορες συσκευές και περιβάλλοντα περιήγησης, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη εμπειρία χρήστη ανεξαρτήτως της συσκευής που χρησιμοποιεί.

48 hours

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ -> 400€*

Αν χρειάζεσαι άμεσα μία ιστοσελίδα φιλική προς ΑμεΑ για κρατική επιδότηση η οποία να πληροί όλες τις προδιαγραφές των επιδοτούμενων προγραμμάτων και να είναι SEO Friendly την οποία μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σε μία επαγγελματική κάρτα μπορείς να την έχεις σε 48 ώρες (εργάσιμες ημέρες)

Τι θα περιλαμβάνει

Προσθήκη Φωτογραφιών

Αυτές οι φωτογραφίες μπορεί να είναι προϊόντα, εικόνες της επιχείρησης ή οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Φόρμα Επικοινωνίας

Προσθήκη φόρμας επικοινωνίας που επιτρέπει στους επισκέπτες να στείλουν μηνύματα ή να ζητήσουν πληροφορίες απευθείας από την ιστοσελίδα.

Δημιουργία έως και 4 Σελίδων

Στο πακέτο περιλαμβάνεται η δημιουργία μέχρι 4 σελίδων για την ιστοσελίδα σας (π.χ. Σχετικά με Εμάς, Υπηρεσίες, Επικοινωνία κλπ). Απλά μας παραδίδετε τα κείμενα που επιθυμείτε να ενσωματώσουμε ή μια περιγραφή του περιεχομένου που επιθυμείτε και εμείς θα φροντίσουμε για την υλοποίησή τους.

Ενσωμάτωση Κουμπιών Κοινωνικών Δικτύων

Προσθήκη κουμπιών που συνδέουν την ιστοσελίδα με τα κοινωνικά δίκτυα της επιχείρησης, όπως Facebook, Twitter, Instagram κλπ. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ακολουθήσουν την επιχείρηση και σε άλλες πλατφόρμες.

pictures
contact
social
pages

Τι ΔΕΝ περιλαμβάνει⛔

Στο συγκεκριμένο πακέτο δεν περιλαμβάνεται το κόστος για την αγορά και την κατοχύρωση του domain name (www.example.gr) καθώς και το κόστος φιλοξενίας

Επικοινώνησε μαζί μας για να μάθεις το κόστος για τα παραπάνω τα οποία μπορείς να τα αναθέσεις σε εμάς αν δεν επιθυμείς να τα αγοράσεις μόνος σου

Στην παραπάνω τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

 • What specifications should a subsidized website have?
  The specifications of a subsidized website may vary depending on the requirements of the subsidized program or organization. However, some common specifications include: Multilingual support (usually Greek and English) Adaptation for mobile devices The website must be accessible to everyone, including people with special needs. Necessity to meet construction and inspection deadlines.
 • What are the main differences between accessibility websites and ordinary websites?
  Websites for people with disabilities differ from ordinary websites mainly in the design and functions they provide. These websites adhere to strict accessibility standards and provide tools and features that serve the needs of users with special needs
 • How much are websites for people with disabilities subsidized by the NSRF?
  The amount of the subsidy for disabled websites from the NSRF depends on several factors. In general, websites developed through the European Social Fund are fully subsidized. This means that the investments you make in developing your website are fully returned.
 • Πόσο κοστίζει η κατασκευή ιστοσελίδας
  Γενικά, το κόστος για μια τέτοια ιστοσελίδα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις ανάγκες και τις λειτουργίες που επιθυμείτε. Αποκτήστε μια πιο ακριβή εκτίμηση του κόστους για τη δημιουργία της ιστοσελίδας που χρειάζεστε επικοινωνώντας μαζί μας σήμερα.
ΚΟΣΤΟΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πείτε μας την ιδέα σας

Στόχος μας είναι να ακούσουμε τις ιδέες και τις ανάγκες σας, προκειμένου να δημιουργήσουμε μαζί την ιδανική λύση για την ιστοσελίδα σας.

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα για να συζητήσουμε την ιδέα σας

bottom of page